Uw klimaatinstallatie op een slimme manier financieren?

Airco lease powered by Lease factory BVSpeciaal voor Voor het bedrijfsleven, instellingen en (semi) overheden bieden Aircovoordeel.nl en De Nederlandse Leasemaatschappij B.V.  samen het Aircolease concept waarbij Aircovoordeel.nl de levering van uw gewenste klimaatapparatuur en installatie verzorgt en De Nederlandse Leasemaatschappij B.V.  de financiering voor haar rekening neemt.
U laat zich gewoon adviseren door de erkende installateur van Aircovoordeel.nl en wij regelen vervolgens alle benodigde formaliteiten met de Aircolease partijen.

Lease uw klimaatinstallatie, airconditioning, warmtepomp of ventilatiesysteem eenvoudig, veilig en voordelig bij Aircovoordeel.nl met Aircolease

UPDATE 29-09-2023 : De Nederlande Leasemaatschappij kan momenteel helaas geen nieuwe opdrachten aannemen vanuit onze branche, nieuwe mogelijkheden bij andere leasemaatschappijen zijn in de maak.

Indicatie berekening van de maandlasten:

Het goedkope leasetarief op maat.

Versturen wij U direct per mail nadat U ons contact formulier heeft ingevuld en wij weten welk systeem U wilt leasen.
Bij akkoord wordt direct de procedure in gang gezet en kunt U snel genieten van een bijzonder aangename temperatuur voor een vast bedrag per maand.

Voor wie is Aircolease?

Aircolease is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven, instellingen en (semi)overheden. Daarnaast zijn er speciale Aircolease programma's voor de gezondheidszorg en het onderwijs. Hierbij wordt enkel een BKR toetsing gedaan.

Zo eenvoudig werkt Airco lease:

De lease vormen:

Financiële lease:

Financiële lease, ofwel on-balance lease, is een leasevorm waarbij uw onderneming de klimaatinstallatie op de balans mag activeren en afschrijven (economisch eigenaar). Dat heeft als voordeel dat u dezelfde rechten hebt als in de situatie waar u koper bent van de installatie. Bovendien kunt u de maandlasten eenvoudig calculeren vanwege de vaste rente en vaste kosten. Bij deze leasevorm kunt u 100% van de investering financieren. Na betaling van alle termijnen en het voldoen van een symbolische koopoptie verkrijgt u het juridisch eigendom van het object.

 • Vanaf € 3.000,-
 • Klant is economische eigenaar
 • Na betaling slot termijn wordt klant juridisch eigenaar
 • Bij aanvang van het contract heeft de klant, indien van toepassing, recht op investeringsaftrek en subsidieregeling
 • U dient zelf de BTW in te leggen, over de maandelijkse termijnen is geen BTW meer verschuldigd

Operationele lease

Bij operationele lease, ook wel off-balance lease genaamd, wordt het object niet afgeschreven op de balans. De huurtermijnen worden rechtstreeks als kosten geboekt in de resultatenrekening. De leasemaatschappij is juridisch en economisch eigenaar van het object. Na de leaseperiode wordt de installatie weer teruggenomen door de leasemaatschappij. U kunt de installatie na de periode eventueel overnemen of de lease verlengen.

 • Vanaf € 3.000,-
 • De leasemaatschappij is volledig eigenaar
 • Inclusief service en onderhoud
 • U legt geen BTW in, u betaald BTW over de maandelijkse termijnen

Mocht U nog vragen hebben over ons lease aanbod neemt U dan gerust contact met ons op.

Wilt U gelijk van deze mogelijkheid gebruik maken klikt U dan op onderstaande button, voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag offerte aan Aircovoordeel.nl

 

 • metosi airco covers button homepage
 • zelf installeren 21