airco spuiterij Aircovoordeel

Nieuw en uniek in Nederland de airco en accessoires spuit service

Veel mensen moeten afzien van een airco omdat de kleuren van de binnen of buiten unit niet passen bij het interieur of exterieur. Maar daar komt nu een einde aan! Bij Aircovoordeel kunt u vanaf nu alle units en de belangrijkste accessoires in uw eigen wenskleur bestellen tegen slechts kleine meerprijzen.
Voor deze service werken we samen met een ervaren spuiter de wachttijden zijn afhankelijk van beschikbaarheid en drukte.

Buiten unit van airco in wens RAL kleurBuiten unit in iedere gewenste RAL kleur

De buiten unit van uw nieuwe airco systeem kunnen we voor u in iedere gewenste RAL kleur voor u laten spuiten. Als u van de VVE of van de gemeente in verband met een bescherm stadsaanzicht alleen toestemming krijgt voor een airco als deze aan bepaalde kleureisen voldoet dan vormt dit vanaf nu geen belemmering meer om een airco in huis te halen. Aircovoordeel regelt het voor u en voorziet iedere buiten unit van een nieuw laagje verf in iedere kleur die u zich maar kunt wensen.

De meerprijs voor een buiten unit in een kleur naar wens bedraagt € 349,00

Binnen unit in wens RAL kleurBinnen unit in iedere gewenste RAL kleur

U heeft uw oog laten vallen op een airco systeem omdat de specificaties van de airco u goed bevallen? Maar de kleur van de binnen unit past niet bij uw inrichting? Dan bied onze spuiterij service uitkomst ook uw binnen unit kunnen we aanpassen aan uw interieur zodat deze opgaat in de omgeving en geen stoorfactor vormt vanuit esthetisch oogpunt.

De meerprijs voor een binnen unit met een RAl kleur naar wens bedraagt slechts € 249,00

 

Kabelgoot in wens RAL kleurKabelgoot in iedere gewenste ral kleur

Ook de kabelgoot is vaak een puntje van zorg omdat deze vaak alleen maar leverbaar in de standaardkleuren Wit, Zwart of bruin en dan ook nog vaak net de kleuren die u niet zoekt. Ook hier bieden we uitkomst onze spuiterij heeft een speciale laksoort tot de beschikking waarmee we kabelgoot in iedere gewenste kleur voor u kunnen spuiten. Zo kunt u altijd met een gerust hart aan de regels van de VVE of gemeente voldoen.

De kosten voor het spuiten van kabelgoot en passtukken word als volgt opgebouwd:

De kosten beginnen met de setup kosten deze zijn altijd gelijk en bedragen € 99,00 dit zijn de kosten om de spuit en de cabine voor te bereiden op de door u gekozen kleur. Deze kosten zijn per bestelling en of kleur gelijk. De prijzen van de kabelgoot en eventuele passtukken die u heeft uitgekozen komen daar bovenop met daarbovenop weer een toeslag van 50%.

Rekenvoorbeeld:

1 x setup kosten € 99,00
4 x 1 meter kabelgoot cp 90 € 59,80
1 x haakse buitenbocht cp 90 € 4,50
1 x eindstuk verbindingsstuk cp 90 € 6,50
1 x product toeslag 50% €35,40

Totaal: 205,20

De setupkosten worden iedere 8 meter opnieuw in rekening gebracht. Als er veel passtukken nodig zijn wordt per bestelling bekeken of dit herberekend moet worden. Hier stellen wij u uiteraard van op de hoogte.

Om begrijpelijke redenen wordt de binnenkant van de producten niet compleet mee gespoten aangezien deze na installatie niet meer zichtbaar zijn.

De wachttijd is inclusief droogtijd circa 3 a 4 weken vanaf bevestiging bestelling en na ontvangst betaling.

Airco covers in wens RAL kleurMetosi airco cover op wens ral kleur

En tot slot bieden we ook de geliefde Metosi airco covers aan in iedere gewenste kleur. De covers zijn geliefd in het hele land van appartementsgebouwen tot aan vakantieparken en villa´s tot woonboten en alles daartussenin. Overal zijn de Metosi airco covers te vinden. Bij zoveel verschillende objecten en projecten is het vanzelfsprekend dat er af en toe maatwerk nodig is omdat de kleur moet passen bij het houtwerk of bij de straat of zelfs buurt. Ook nu bieden we met onze verfspuiterij service uitkomst

De meerprijs voor het op ral kleur spuiten van een airco cover bedraagt € 189,00

Mocht u van deze service gebruik willen maken geeft u dit dan aan bij het opgeven van uw bestelling

Of neemt u contact met ons op via ons contact formulier

 

  • gewenste ral kleur airco cover kabelgoot
  • metosi airco covers button homepage
  • zelf installeren 21