Aircovoordeel.nl is een erkend Panasonic dealerAircovoordeel.nl is een erkend Panasonic dealer.
Waarschijnlijk kent U Panasonic al van de bekende LED televisies en andere technische hoogstandjes zoals de wereldberoemde lumix cameras en camcorders.
En wellicht ook van vele andere huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers en home entertainment systemen en dergelijke.
Maar wist U dat Panasonic ook 1 van de grotere en betere Airco fabrikanten is?
Panasonic is 1 van de grootste Airconditioning fabrikanten ter  wereld, de Panasonic airco´s staan garant voor 100% top kwaliteit.
Panasonic heeft een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit, top design en eenvoud.
Deze hoogwaardige kwaliteits en mooie en betaalbare airconditioning systemen zijn nu ook officieel in Nederland verkrijgbaar.
Aircovoordeel.nl is vanaf nu als enige in Overijssel de erkende dealer voor deze systemen.
De kwaliteit van de Panasonic airco´s met de service en goedkope prijzen die U van Aircovoordeel.nl gewend bent!
Wederom een gouden combinatie van Aircovoordeel.nl en Panasonic!

Panasonic

Panasonic is uw aangewezen partner in airconditioning en luchtbehandeling. met 330 767 medewerkers
is het 1 van de grootste fabrikanten ter wereld van consumenten electronica, foto, televisie en video apparatuur, proffesionele electronica, rand apparatuur, computers, smartphones, en huishoudelijke apparaten.
Uiteraard heeft ook Panasonic top airconditioning systemen in het assortiment.

In het uitgebreide Panasonic Aircondition assortiment vindt u altijd de juiste airconditioner. Van eenvoudig tot zeer geavanceerd, van klein tot groot en van geringe tot enorme capaciteit: u kunt het zo gek niet bedenken of Panasonic heeft het in huis. Uiteraard bieden we u uitsluitend producten van topkwaliteit, tegen een gunstige prijs! Ook in een koel landje als Nederland is airconditioning ideaal.
U kent het vast wel: in een warme zomernacht 
ligt u 's nachts te woelen in bed. Of u wilt kleding passen, maar in de winkel is het niet uit te houden. En ook op kantoor heeft de productiviteit van uw medewerkers zwaar onder het weer te lijden. Dan is het lastig om het hoofd koel te houden.
Met een Panasonic airconditioner bent u van al deze 
zorgen verlost. Ook als er niet veel ruimte is, heeft Panasonic de juiste oplossing.
Tevens kan men met de 
meeste van deze units ook verwarmen tijdens het voor- en naseizoen.
In Nederland zijn de 'split units' 
erg populair. Omdat hierbij het grootste deel van de installatie buiten op het dak of aan de muur wordt geplaatst, nemen ze binnenshuis maar weinig ruimte in beslag.

Wereldconcern

Panasonic is ook 1 van de leidende merken in de wereld der klimaat beheersings systemen.
Panasonic bestaat uit bedrijven actief in 14 sectoren. Elk bedrijf heeft zijn eigen afdelingen voor R&D, productie en verkoop, die werkzaam zijn binnen hun eigen bedrijfssegment, zoals AV, huishoudtoestellen, industriele oplossingen en andere elektronische producten en consumentenproducten. Panasonic promoot sociale bedrijfsverantwoordelijkheid door zijn economische, sociale en milieugerelateerde activiteiten te bekijken vanuit wereldwijd perspectief, zoals uiteengezet in de managementfilosofie van het bedrijf, ter verhoging van aansprakelijkheid en verbetering van de bedrijfswaarden.
Dat u op Panasonic kunt bouwen, blijkt wel uit het feit dat het concern al jaren wordt beloond met diverse toonaangevende
awards in Azië, Amerika en Europa. En hoewel Panasonic enorm vooruitstrevend is, staan kwaliteit
en maatschappelijk ondernemen voorop. ‘Trouw’ en ‘eerlijkheid’ voeren binnen het bedrijf de boventoon.
Om de kwaliteit voor u te garanderen, voeren zij op al hun airconditioners honderd procent eindcontrole
uit. Deze garantie geeft u de zekerheid dat u een product van topkwaliteit in huis heeft.
Met een jaaromzet van vele miljarden en een gigantische productiecapaciteit mag Panasonic zich met recht 1 van de grootste fabrikanten ter wereld noemen.
Het bedrijf werd opgericht in 1918 te Osaka, Japan door Konosuke Matsushita en is gegroeid van een bedrijf met slechts 3 werknemers naar een multinational met meer dan 600 ondernemingen en meer dan 300.000 werknemers. Hij begon in 1918 met de uitvinding van de dubbele fitting voor gloeilampen. Het product werd zo populair dat Konosuke Matsushita in 1922 een nieuwe fabriek met kantoren moest bouwen om het groeiende bedrijf in te huisvesten. Dat heeft geleid tot wat vandaag een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld is. Bij Panasonic staat de filosofie van oprichter Konosuke Matsushita nog altijd centraal.
In Nederland kunt u terecht bij Aircovoordeel.nl voor alle mogelijke Panasonic producten

Waarom Panasonic Airconditioning?

Panasonic Airconditioning zorgt voor een aangenaam binnenklimaat
Mensen voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad en leveren daarbij de beste prestaties. Dankzij Panasonic airconditioning worden deze twee variabelen beheersbaar. Een constante, gewenste temperatuur maakt het verblijf in een ruimte aangenaam.
Belangrijker nog is het vochtigheidsgehalte. Ons lichaam staat warmte af door uitstoot van vocht. Als de omringende lucht verzadigd is, krijgt ons lichaam problemen met de warmteafgifte, waardoor een benauwd gevoel ontstaat.
Panasonic airconditioning zorgt niet alleen voor verkoeling tijdens warme dagen maar ontvochtigt tevens de lucht waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

Panasonic Etherea smart energy? bekijk de promofilm:

Nanoe-G clean air system Bekijk de promo

Overtuigd?

Bent U na deze introductie over Panasonic airconditioning systemen overtuigd?
Klikt U dan op onderstaande button voor een uitgebreid product overzicht, uw erkende installateur van Aircovoordeel.nl verteld U graag meer.
Wilt U nog meer informatie over Panasonic airco´s gebruikt U dan het menu rechts voor gedetailleerde product informatie.

 bekijk aanbod gree airco´s

Staat uw favoriete airco niet in onze online catalogus?

Door het zeer grote assortiment van Panasonic kan het voorkomen dat niet alle modellen beschikbaar zijn in onze online catalogus.
Mocht uw favoriete model er niet in staan neemt U dan gerust contact met ons op.
Aircovoordeel.nl kan als Official Panasonic Dealer alle mogelijke modellen leveren, tegen de aantrekkelijke prijzen die U van ons gewend bent.
Uiteraard worden ook onze Panasonic Airco´s geleverd inclusief: Standaard montage, BTW en 2 jaar garantie.

  • metosi airco covers button homepage
  • zelf installeren 21