Brochure Daikin Vloermodel Nexura

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
  • Last update: 10 maart 2017
  • File size: 607.69 KB
  • Version: FVXG25K-RXG25L , FVXG35K-RXG35L , FVXG50K-RXG50L
  • Downloaded: 1140

 

KOELEN EN VERWARMEN IN ÉÉN

De Nexura biedt u het beste in comfort en design. Het spreekt voor zich dat het gebruik maakt van geavanceerde warmtepomptechnologie, en dus zowel kan koelen als verwarmen. Maar het beste kenmerk ziet u niet: het stralingspaneel verwarmt, en geeft u dat vertrouwde gevoel van een warme radiator.

ONOPVALLEND EN TOCH STIJLVOL DESIGN

Het gestroomlijnde design en de golvende lijnen geven de Nexura een stijlvolle look.

STRALINGSPANEEL

Om het op koude dagen binnen nog comfortabeler te maken, kan het aluminium voorpaneel van de Nexura verwarmen zoals een traditionele radiator. Het resultaat? Een comfortabel gevoel van warme lucht die u omgeeft. En het enige wat u hoeft te doen om deze unieke functie te activeren, is op de 'stralingsknop' van de afstandsbediening drukken. Zo eenvoudig is het.

HET ULTIEME IN COMFORT

Nexura creëert een optimaal binnenklimaat het hele jaar door, door het combineren van de efficiënte voordelen van een warmtepomp met het comfort van een traditionele radiator. De zeer lage luchthoeveelheid en fluisterstille werking zorgen voor een aangename, rustige omgeving, terwijl het stralingspaneel verwarmt tot een comfortabele 22 °C .

ZEER ENERGIEZUINIG

 

De Nexura is een zogenaamde warmtepomp. Dat wil zeggen dat hij niet alleen kan koelen, maar ook verwarmen. Hierbij onttrekt de Nexura zijn energie aan de buitenlucht, die hernieuwbaar en gratis is. Om de energie uit de buitenlucht in een comfortabele warmte om te zetten, verbruikt de Nexura slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit. Hierdoor is het systeem energie-efficiënter dan verwarmingssystemen die gebruik maken van fossiele brandstoffen, zoals gas.


Energielabel: SEER tot A++, SCOP tot A+

EENVOUDIG TE INSTALLEREN EN TE BEDIENEN

Of u er nu voor kiest om de unit gedeeltelijk in te bouwen, laag aan de wand te monteren of op een voet te plaatsen, de Nexura is altijd even onopvallend en past probleemloos in uw interieur.

INVERTERTECHNOLOGIE

De invertertechnologie, ontwikkeld door Daikin, is een ware innovatie op het gebied van klimaatregeling. Het principe is eenvoudig: inverters regelen het toegevoerde vermogen op basis van de reële behoefte. Niet meer, niet minder. Dankzij het gebruik van deze technologie ligt het energieverbruik 30 tot 50% lager dan bij de traditionele aan/uit-systemen.

  • gewenste ral kleur airco cover kabelgoot
  • metosi airco covers button homepage
  • zelf installeren 21